Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Khadijah Sabirin. Just call me Dija or Khadijah :D. Welcome to My Paris Town. ♛Siti Khadijah Sabirin ♛12 y/o ♣Be yourself and quit trying , to be everyone else ♬. ★That's me , original me :)Malaysia. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Big Clap

Hello , just the way u are :D Enjoy reading and chear up ! toink toink , a million thanks to Nabihah Razak for the cursor :D sayang kamuu



Gaza Sebahagian daripada hidupku

Greeting Text

Assalamualaikum , Hari ni dija nk kite semue terus menyokong GAZA , Sebelum membaca entry ini lebih lanjut , mari dengarkan doa di bawah ini untuk saudara kita di bumi Gaza ,
                    
                     
Ok , Dah Dengar ? berehh , jom kite tgok pula koleksi Gambar yang dipetik dari Google , :D




 Ok , ad nampak x korea kat atas ni ? tengok , die pun thu kekejaman Israel yang dibuat terhadap Saudara Kita di bumi Gaza , dan , di saat kite tgh memboikot die , die mengumpan kite dgn memberikan mc donald percuma pada hari ini , 18 November ,, Yang respect dgn org korea niy , walaupun die bukan Islam , die ttp memberikan semangat kepade Saudara kita di Gaza supaye trus berjuang untuk hidup , Wahai Saudaraku , ingatlah, kami di sini ttp mendoakan untukmu dan yang paling mengejutkan apabila dija terbace satu gambar ini , lihat di bawah

Memang terkejut berok gituu er , ayyyakk ! adoii , ape lha  kau nak sebenarnye dari Gaza ? kau dah tgok kan Gaza dah hancur lebor disebabkan kekejaman yang kau telah buat dekat mereke ? Sesungguhnya , hanya Allah yang boleh membalas segale ape yg kau telah buat pada Bumi Gaza
Ya ALLAH ! Save my brothers and Sisters in Gaza !
Ya ALLAH ! Help , protect, strengthen Muslim brothers and sisters.
Ya ALLAH! Weaken and destroy the kafirs who attacks muslims
Ya ALLAH! You may save Masjid Al Aqsa !
Ya ALLAH! We believe YOU only, You are only our Protector and YOU are the best protector at all.