Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Khadijah Sabirin. Just call me Dija or Khadijah :D. Welcome to My Paris Town. ♛Siti Khadijah Sabirin ♛12 y/o ♣Be yourself and quit trying , to be everyone else ♬. ★That's me , original me :)Malaysia. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Big Clap

Hello , just the way u are :D Enjoy reading and chear up ! toink toink , a million thanks to Nabihah Razak for the cursor :D sayang kamuu



Perhiasan Diri

Greeting Text
 Hi , hikhik :D meh nk story sikit serbe serbi pasal trend lening :D , sebelom tu , enjoy kat bwah ni
All about Mustache :D , cute kan , kan ? boley buat gelang lha , rantai lha , cincin la , oo ye , burung hantu pun dah maju sekarang ni , sane sini orang gantungburung hantu kat tekak , am I right ? kucing pon , tgok dibawah ini !
 hi , sy cumel :D
then scroll untuk gmbar yg k seterusnye
check it out !
check it out !
check it out !
check it out !
check it out !
check it out !
check it out !
check it out !
check it out !
check it out !
check it out !
This One boley buat Fashionable

cincin mustache ? first time tgok

Ape tengok tengok ?
          
 last skali, nk buat penghargaan kepade jeng jeng jeng ,, kerane telah menyumbangkai sebuah cursor yang comei melecun abes nih , :D kalau nak kenal die , click di bawah ini , x d pon notice disable , so don't worry :O